gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

nadicaПрвата содржина со која се расонуваме и го пиеме првото утринско кафе е "Утринското радио возење" на 96.8 фм.

Започнете го денот со песна, со музика, со Фортуна.

Заборавете на сообраќајниот метеж, возете сигурно и безбедно и сами изберете ги Вашите омилени музички и патни дестинации. 60 минути комбинација на најубавите песни на радио и информации за сите возачи за она што се случува во Скопје.

Утринското возење направете го  вистинско уживање со утринските звуци на Фортуна, заедно со Надица од 7 до 8 часот.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode