gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

nadica

Сакате да бидете негувани, здрави, витални, природни и привлечни? А кој не би сакал?

Затоа само за Вас ги имаме "Сосема природните минути" од Понеделник до Петок од 8 до 9 часот на Фортуна.

Овие 60 минути во друштво на Надица се резервирани за Вас, Вашето здравје и убавиот изглед. Дознајте што препорачуваат стручните лица на оваа тема, кои се советите на нутриционистите, кои се најдобрите вежби за Вас. Останете здрави и убави на сосема природен начин.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode