gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

nadica

Концерт за кој се зборува со денови, претстава која се чека со нетрпение и се гледа по неколку пати, филм кој Ве остава без здив. Цел час посветен на најдобрите настани, случувања, фестивали, атрактивни манифестации...

Ова е  и термин и за личностите на кои им симнуваме капа, за најдобрите, најозборуваните и најактуелните кои заслужуваат БРАВО!

Кои се тие?

Дознајте и бидете и вие дел од најдобрите "Браво" приказни, раскажани од Надица, секој ден од 10 до 11 часот, уште попривлечни за Вас благодарение на секојдневните мали изненадувања.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode