gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

bojana-atanasovska1Во Поп вечерта на Интернационалниот музички фестивал "Охрид фест - охридски трубадури 2011", кој годинава се одржува по 18 пат, пејачката Бојана се враќа на музичката сцена, а своето учество на фестивалот го потврди и Ламбе Алабаковски.

Во Поп вечерта на Интернационалниот музички фестивал "Охрид фест - Охридски трубадури 2011", кој годинава се одржува по 18 пат, пејачката Бојана се враќа на музичката сцена, а своето учество на фестивалот го потврди и Ламбе Алабаковски.

lambe-alabakovskiЛамбе за прв пат годинава ќе настапи на овој реномиран балкански фестивал.

"Охрид фест - охридски трубадури 2011" ќе се одржи од 23 до 27 август. На 23 август ќе се одржи детскиот фестивал "Чунга лунга", 24 август ќе помине во знакот на вечерта на нови ѕвезди, на 25 август ќе биде Фолк вечерта, 26 август е терминот за Поп вечерта, а на 27 август се спушта фестивалската завеса со интернационалната вечер.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode