gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Понеделник

07:00 - 08:00 - Утринско радио возење со Надица
08:00 - 09:00 - Сосема природно со Надица
09:00 - 10:00 - Женски муабети со Надица
10:00 - 11:00 - Браво за со Надица
11:00 - 12:00 - Штиклирање со НадицаВторник

07:00 - 08:00 - Утринско радио возење со Надица
08:00 - 09:00 - Сосема природно со Надица
09:00 - 10:00 - Женски муабети со Надица
10:00 - 11:00 - Браво за со Надица
11:00 - 12:00 - Штиклирање со Надица

Среда

07:00 - 08:00 - Утринско радио возење со Надица
08:00 - 09:00 - Сосема природно со Надица
09:00 - 10:00 - Женски муабети со Надица
10:00 - 11:00 - Браво за со Надица
11:00 - 12:00 - Штиклирање со Надица

Четврток

07:00 - 08:00 - Утринско радио возење со Надица
08:00 - 09:00 - Сосема природно со Надица
09:00 - 10:00 - Женски муабети со Надица
10:00 - 11:00 - Браво за со Надица
11:00 - 12:00 - Штиклирање со Надица

Петок

07:00 - 08:00 - Утринско радио возење со Надица
08:00 - 09:00 - Сосема природно со Надица
09:00 - 10:00 - Женски муабети со Надица
10:00 - 11:00 - Браво за со Надица
11:00 - 12:00 - Штиклирање со Надица

Сабота

Викенд програма на Фортуна од 09-13 часот.

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box