gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

JudasP1Двата најголеми Hard Rock бендови на сите времиња пакетот Judast Priest и
Whitesnake ќе настапат на 1-ви јули во Белградска Арена со својата “best of” програма.

Двата бенда најавија целовечерен настап и се очекува да бидат на сцена повеќе од 4 часа.
Интересно е дека ова е последна турнеја на Judast Priest.

Билетите ќе се продаваат во Југотон ГТЦ и мрежата на Купи карти за се.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode