gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

baknez1Спонтани страствени вештачки врели еротски рамнодушни...Колку луѓе толку бакнежи.Значи постојат безброј со кои дури може и да се изанализира вашата партнерка или партер за каква личност станува збор, бакнежите откриваат многу па дури и дали Вашиот партнер Ве лаже или не.
Еве што тоа откриваат бакнежите...
Се верува дека сте страствени кога бакнувате навалувајќи ја главата на десната страна а доколку ја навалувате на лево спаѓате во срамежливите личности.

А дали знаете дека ќе живеете подолго доколку секое утро ја бакнувате Вашата сакана личност и дека личностите кои што почесто се љубат се поздрави поуспешни и посреќни?

Познати се и лековитите вредности на бакнежот: научниците тврдат дека бакнувањето е добро за здравјето и дека позитивно влијае на нашата способност за соочување со животните проблеми и потешкотиите.Бакнувањето не прави посилни посигурни во постапките.Тоа значи дека оние кои често разменуваат нежности во текот на денот и оние кои често се бакнуваат поретко заминуваат на боледување,постигнуваат поголем личен доход и ретко доживуваат сообраќајни несреќи.

Доколку сакате да откриете дали има вистина во сите овие факти ,прашајте ги заљубените како се чувствуваат кога ќе се бакнат и се ќе ви стане појасно.На страна останува муабетот дека со бакнувањето ги движиме апсолтно сите мускули на лицето!!!

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box