gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

pregratkaОва би требало да го знаете во секој момент и да ги спречите проблемите и кавгите.
Мажи,еве Ви неколку препораки за кои стручните лица велат дека се посебно важни за долга и среќна врска.Психолозите истакнуваат дека ако се придружувате кон овие правила значајно ќе ги зголемите шансите Вашата драга да остане со Вас низ годините и тоа во среќа и љубов.

Љубов
На жените им е потребно да бидат сигурни дека се сакани.Во секој момент таа мора да биде потполно убедена дека љубовта е обострана.Затоа покажувајте и и кажувајте и колку ја сакате!

Датуми и годишнини
На жените им значат и навистина не би требало да ги заборавите годишниците роденденот првиот бакнеж и другите ситни нешта.Тоа ќе ги направи посигурни и уште еднаш ќе ги увери дека Вие сте правиот маж за неа.

Дозволете и почесто насмевки
Ако успеетosmehе да ја направите среќна бидете сигурни дека ќе умее да Ви врати.Кога ќе забележите дека не е најдобро расположена потрудете се да и го направите денот поубав и да ја расположите.Така ќе и дадете сигнал дека навистина Ви е дојдено до неа.

Нежност
Покажете нежност со бакнеж додека се разминувате,со мазење едноставна прегратка без причина,ако е изморена измасирајте ја помогнете и во тоа што го работи и засекогаш ќе биде Ваша!

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box