gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Како да бидете максимално опуштени пред состанокот кој го очекувате веќе подолго време и тоа со нетрпение.

listenmusic

Многумина се вознемирени, малку уплашени, нервозни, несигурни пред првиот состанок, а тоа реално може да го расипе уживањето, па дури тоа може и да Ве наведе да не се претставите во најдобро светло. Најдобриот лек за ова е музиката, таа ќе ве смири, ќе Ве опушти затоа слушајте пријатна музика пред состанокот кој го очекувате со нетрпение.

Меѓутоа, не е доволно само да слушате тоа што Вам Ви се допаѓа, ако слушате песни за несреќни љубови, за разделувањето, за тага тешко дека ќе бидете во ведро и позитивно расположение на состанокот. Нити преагресивната музика може да Ве доведе во право расположение за запознавање на некоја нова личност.

Кој е правиот избор тогаш? Нешто што е ведро и оптимистично. Не мора да се работи за љубовни песни, важно е да има радост, да Ви се допаѓа како звучи, да Ви одговара и да се чувствувате пријано и расположено.

Поп, рок, диско, било која музика која ја сакате и која не е агресивна нити депримирачка може да Ви излезе во пресрет.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box