gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

ljubavplaza1Љубовниот живот и сексуалните активности на Италијаните е прилично зачинет и воопшто не им е чудно да направат отстапки од секојдневните можности, покажало последното истражување на тамошните научници.

Тие испитувале луѓе од 18 до 60 години: 90% признале дека би сакале да го променат местото на кое водат љубов, плажата и морето го одбрале 81% а дека сексот во лифт е добра идеја сметаат 79% од испитаниците.

Идејата за водење љубов во кабина на плажа прифатлива е за 72% проценти од испитаниците, додека во кабините за пресоблекување во некои бутици или слични продавници би се одлучиле 58% од испитаниците.

Во тоалетите по кафулињата и рестораните без размислување би воделе љубов 51%, додека автомобилите и паркинг просторите повеќе не се актуелни, па и процентите се помали 49% .

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box