gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

selma1Мажите паѓаат по убавата насмевка, по убавите раце, косата, кожата, нешто недостасува нели? Да недостасува деколтето. Многу истражувања го покажуваат овој факт дека прво нешто што ќе забeлежaт кај понежниот пол е деколтето, сакаат и убава насмевка и преубава бујна коса, ама деколетото најмногу им го задржува погледот, посебно ако и деколетото е бујно.

Жените што  мислат дека кога ќе ги загледаат мажите забележуваат нешто друго кај нив дефинитивно се во голема заблуда. Постои и оној процент на мажи кои што ќе се свртат по убава затегната задница или ќе се воодушевуваат на убавото женско лице, сепак податоците покажуваат дека градите се на прво место, не само по слабоста на мажите по нив, туку и по должината на погледот кој што се задржува на деколтето.

Фрустрацијата кај жените за скромното деколте во принцип е непотребна, затоа што, како што тие велат, величината и не е толку важна, некои сакаат големи, некои средни, а некои сосема мали гради, суштината останува иста.

Психолозите пак укажуваат на тоа дека ако мажот цела вечер или дел од вечерта разговара исклучиво за Вашето деколте, тоа не е правиот маж за Вас и не треба со него да размислувате на тема сериозност или искреност во врската.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box