gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

vlatkoiВлатко Илиевски не застанува со изненадувањата и новитите, напротив секогаш работи на нови проекти, овој пат ќе има промоција на двете нови песни и видео спотовите за истите и уште едно изненадувње, кое ќе го дознаме на промоцијата која е закажана на 30 јуни, четврток во 20.30 минути во Т.Ц Соравија.

Станува збор за песните “Моја тамно реко” песна со која ќе настапи на фестивалот “Сунчане Скале” во Херцег Нови и темата насловена “Странец во твојот свет” .

Се работи за брза песна, со модерен звук и ефекти, песна во која освен рок звукот има и хаус елементи. Музиката и аранжманот се на Јован Јованов, а текстот е на Весна Малинова. Песната оваа недела е Фортуна хит.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode