gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

kafesoprijaПоделете ги своите чувства со семејството, пријателите, стручните лица. Постои една убава поговорка која вели “Поделената радост е двојна радост, поделената тага е половина тага” . Разговорот за чувствата поттикнува подобро расположение, ќе се вратите во живот со повеќе елан и повеќе желба за понатамошните активности. Женските муабети се секогаш правиот избор за олеснување на проблемите.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box