gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Неколку препораки за типови на мажи кои не Ви се потребни во  Ваша близина

ljumobora1Сила – никако!
Првиот совет за припадничките на понежниот пол за тоа какви мажи не Ви требаат се оние кои употребуваат сила, во било која смисла физичка, ама и вербална.

Работа
Жената никогаш не би требало да го повика мажот да живее со неа ако тој не работи или не заработува. Се смета дека мажот треба да се грижи за жената, во секоја смисла а не обратно. Жените кои материјално им помагаат на мажите, на крајот секогаш жалат за тоа.

Пријатели
Ако тој се однесува со Вас како со своите машки пријатели – раскинете
Оној кој не знае да направи разлика помеѓу мажи и жени не е вреден за внимание – велат стручните лица на оваа тема. Исто така, треба да бидете внимателни и со мажите кои немаат воопшто пријатели, како и со оние кои имаат премногу.

Љубомора
Ако мажот е посесивен или премногу љубоморен без причина, избегнувајте го во Вашиот круг. Станува збор за несигурни мажи со кои врските никогаш не тргнуваат на добро.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box