gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

novakijelena1Јелена е долгогодишна љубов на Новак Ѓоковиќ. Жена која го прати и му дава поддршка на скоро сите турнири. Му дава сила да издржи. Новак во еден момент за неа изјави:

“Навикната е на се. Јелена знае каква е мојата работа. Таа е изградена личност, магистeр по економија. Сега го подготвува докторатот, има своја работа и нејзината несебична поддршка многу ми значи.” 

Во ниеден момент, нити Јелена, нити Новак не реагираа на бројните пишувања во медиумите за излетите на Новак и шпекулациите дека тој се забавува и ја изневерува својата драга позади грб.novakijelna4

Наместо да троши енергија на демантирање, Јелена секогаш е покрај Новак, подготвена да го поддржи. Заедно се прошетаа по црвениот тепих во Кан. Новак и подготви убава интимна вечер во “потполен мрак” ресторан за слепи и на крај се сликаше со најголемиот трофеј во кариерата на Новак Ѓоковиќ.

novakijelan3Популарниот Ноле изјави дека Јелена е девојката на неговиот живот, и дека е подготвен со неа да има семејство и многу деца. Се зборува дека врската ја потврдиле со веридба...

Па, можеме ли тогаш со право да прашаме дали позади секој успешен маж стои успешна жена, пресудете сами?

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box