gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Мажите уште еднаш се изјаснија за тоа што навистина не сакаат и што жените, по нивно мислење, никогаш не би требало да го прават во кревет.

pozaПет нешта кои мажите ги мразат кај жените

Плачење
На ова се чувствителни речиси сите мажи, а солзите ја убиваат нивната страст, било да се пред или после сексуалниот однос.

Извици кои не доликуваат
Нити еден маж нема да се “напали”, ако жената во кревет почнува да вика неразумно. Значи, ако случајно Ви паднало на памет да произведувате некои непристојни звуци во налет на многу страст – воздржете се

Оставање траги на кожата
Прифатливо е жената за време на сексот да го грицка мажот, ама не и на неговата кожа да остава траги.

Завршување на работата на “суво” – строго никако

Не го викајте – “тато”
Ако за време на сексот жената на партнерот се обрати со “тато” нема да најде на одобрување. Тој не е Ваш татко, нити брат или вујко. Овде нема што да се додаде, пораката е доста јасна.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box