gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

elenailambeПесната "Најдобро до сега" од Елена Ристеска и Ламбе Алабаковски го доби својот видео запис.

Спотот е снимен во продукција на „Томато“, а ова е неговата промоција на www.radiofortuna.com.mk.

Песната е веќе хит, ја компонираше Дарко Димитров, кој го потпишува и аранжманот, додека текстот е заеднички - на Елена, Ламбе и Дарко.

Еве го најновото видео од Елена и Ламбе:

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode