gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Која е положбата кои му дава фантастичен поглед и пристап на сите ваши жешки точки.                                             Веќе погодувате - doggy style…

dogСигурни сме дека нема маж кој не ја сака оваа поза, а повеќето од нив не само што ја сакаат, туку и ја обожаваат. Нивната поза број еден заслужува високо место и на пописот омилени меѓу дамите. Не само што пенетрацијата во оваа положба е подлабока, туку таа е идеална положба за стимулација на Г – точката, а остава и слободен премин до клиторисот. Накратко, нема причина да не ја сакате.

Зошто е толку возбудлива
Сексуалните терапевти велат дека причина за тоа е што на мажите оваа поза им овозможува да ја гледааат својата “гордост” како влегува и излегува, што во другите пози е потешко изводливо. И покрај тоа што можеби Вие не сте задоволни од тоа како изгледа Вашата позадина, во оваа положба таа на Вашиот принц изгледа фантастично!

Зошто ја сакате и Вие
Сексолозите велат дека ова е една од најдобрите пози за женскиот оргазам. Најмногу поради тоа што пристапот до клиторисот е непречен па може да се стимулира или тоа можете да го правите и самите Вие.

Нови doggy style трикови
Минимални промени на аголот под кој влегува во Вас отвараат нови видици на задоволство. Испробајте најразлини варијанти на оваа положба, задоволството ќе биде обострано....Експериментирајте и уживајте !

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box