gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

ljubovnikПостојат неколку начини со кои самите ќе забележите дека мажот кој што Ве привлекува е и добар љубовник, следете ги знаците....

1. Отворено Ве мерка
Личноста која “Ве соблекува” со поглед дефинитивно е заинтресирана за Вас и сака да го знаете и Вие тој момент. Колку повеќе неговиот поглед е фокусиран на Вас, толку повеќе е заинтересиран. Секако, ова немора и задолжително да значи дека станува збор за добра личност или дека е омилена во друштво...Ама, во повеќето случаеви, добра е во кревет.

2. Добро се бакнува
Кога велиме “добро се бакнува” тоа не подразбира буткање на својот јазик во Вашата уста, нити да очекува Вие да се однесувате така. Оваа личност пред се, се љуби со усните, а со јазикот само помалку или народски кажано благо ги допира.

3. “Ве погодува” со ситни безобразни зборови
Кога е сигурен во себе и свесен е за тоа што има и што се може да и понуди на партнерката во кревет, мажот многу вешто знае да раководи со тие ситни малку безобразни зборови. Ако на уво Ви шепка, соопштува подетално што се би правеле ако на момент останете сами, и почнувате да чувствувате посебни вибрации, бидете сигурни дека е одличен љубовник.

4. Постојано Ве допира
Ако често има потреба да Ве држи за рака, игра со Вашата коса или Ви го допира лицето, посебно додека се бакнувате, големи се шансите дека е добар во кревет.

5. Го впива секој Ваш збор
Дури и кога не зборувате за нешто што не е во негов домен, тој внимателно Ве слуша. Знаете ли зошто? Затоа што го интересирате Вие ! Мажот кој внимателно ги слуша Вашите зборови, ќе го слушне и она што е кажано меѓу редови и што само сте го напоменале, а е неопходно за добар провод во кревет.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box