gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

natasabОткако се врати од Ибица, каде со својата сестра Кристина уживаше во деноноќните журки, Наташа Беквалац веќе работи на својот солистички концерт кој што го најави за наесен во Белград.

- Ако даде Бог, концертот ќе се случи во месец октомври, и ќе трае два часа! Би сакала да биде нешто потполно поинаку од се што сум правела до сега, како едно заминување во светот на бајките.

Сакам многу театар, и моментално сум во преговори со драмските уметници, режисери и сценографи во врска со идејата за концертот. Тоа ќе биде еден вид мјузикал, и сите луѓе кои што ќе работат на концертот ќе бидат од театарот. Се ќе биде поврзано во една приказна со малку музика, малку глума, многу љубов и мислам дека тоа ќе биде доволно – вели Наташа Беквалац.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode