gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Бендот Арија по подолго време се врати на музичката сцена со  песната „Ако сум луд“ , а веќе се појави и видео записот за истата.

Спотот е работен со авторот на самата песна, Јован Јованов, којшто овој пат се појавува во улога на режисер.
Спотот е снимен на неколку локации во Скопје.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode