gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Ѓоко Танески сними спот за песната „Ко да не е крај“ и за англиската верзија  „I want to break it up”. Спотовите се снимени пред крајот на 2011та година на локации во Скопје и Прилеп.

„Ко да не е крај“ беше изведена на Охрид Фест 2011 година, аранжманот и музиката ги направи Зоран Алексич, додека пак за текстот се потпиша Огне Неделковски. Песната исто така доби награда за најдобар текст на последниот Радиски фестивал – МАРС 2011.

    Во текот на месецов Ѓоко заедно со неговиот бенд и дополнителна придружба од музичари ќе го изработи својот прв студиски анплакт концерт во соработка и во организација на МТВ, а во моментов секојдневно одржува проби со целиот состав музичари кои ќе работат на овој проект.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode