gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Двојната „Format“ носи 38 песни кои се објавени како B-страна на синглови или бонус песни, во периодот помеѓу 1996 и 2009 година...

Освен во ЦД издание, „Format“ ќе биде објавена и како download, а сите песни се ремастерирани и доаѓаат со пратечко ЦД „bookle“ во кој се наоѓа и интервју со Neil Tennant и Chris Low, кое го направи познатиот британски музички новинар Jon Savage.

„Format“ на некој начин е продолжение на изданието „Alternative“ објавено пред 17 години, на кое се најдоа B-страни од сингловите на Pet Shop Boys од првиот дел од нивната кариера, во периодот од 1985 до 1994 година.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode