gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Александра Ковач во голема мера се подготвува за претстојниот концерт во Коларчу на 7-ми април.

Концертот ќе биде токму онака како што го најави: полн со позитивна енергија, емоција и квалитетна музика.

Доследна на нејзиниот стил, Александра се определил за елегантна хаљина во кралски сина боја, додека другата комбинации е во стилот на 50-тите и е подеднакво гламурозна.

"Концерт на 7-ми април ќе биде една интимна вечер, со многу добра музика, емоции и позитивна енергија. Ќе бидам опкружена со нашите најдобри музичари на сцената, кои ја доживуваат музиката на ист начин како мене. Заедно се стремиме на  врвни достигнувања, креативност, и сакаме на јавноста да и дозволаиме да ужива во уникатно музичко и емоционално искуство", рече Александра.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode