gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Мартин Мила, или Мартин Србиноски, издаде нов видео спот и нов албум. Промоцијата на спотот „Вива ла Македонија“ се случи во киното Рамстор, по што следуваше и промоцијата на албумот насловен „Пурпурен ден“.

Албумот содржи 6 композиции и две бонус песни.

„Пурпурен ден“ е втор албум на Мартин Мила, првиот албум „Одговор“ беше издаден во 2009та година.

Еве го спотот за песната „Вива ла Македонија“:

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode