gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Жељко Јоксимoвиќ наскоро ќе настапува во Загреб како гостин на “Rujanfest” манифестација којa се одржува од 13 до 23 септември.

Петти пат по ред во Загреб се одржува оваа музичка манифестација под наслов “Rujanfest” а програмата оваа година е најбогата, освен што ќе настапува Жељко Јоксимовиќ концерти ќе одржат и Јелена Розга, Мишо Ковач, “Црвена Јабука” и “Забрањено пушење”.

За кратко време оваа манифестација стана една од најзначајните во Хрватска а минатата година ја посетиле околу 300.000 граѓани.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode