gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Под мотото „Денови на Општина Карпош“ ќе бидат организирани хуманитарни акции, музички и културни настани, традиционални манифестации, спортски турнири а специјален гостин ќе биде хрватската музичка ѕвезда Борис Новковиќ, кој ќе пее на 1 ноември.

Настапот на Новковиќ е во рамки на манифестацијата “Ем умеам, ем можам” во организација на општината Карпош.

Според најавите, Новковиќ на настапот ќе ги испее најголемите хитови, како и песните од неговиот последен албум “Виа љубав”

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode