gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Вечерва во 21 часот , момците зад кои стои навистина успешна 2012 год. Битолчаните Фолтин во МКЦ ќе го промовираат новиот материјал Aнтитело. Која прераскажува една приказна на секој индивидуалец што во себе ја носи идеата за слобода во општествени рамки ... тој индивидуалец е Антитело. Антитело е албум на слободата но и на детскиот сон. Оној сон што од деца го носиме во себе.

Цената накартите во претпродажба е 250 денари и можат да се најдат во МКЦ, Пола Југотон и Југотон. Вратите се отвораат во 20:30, а вечерта ќе ја отвори DJ влАДО од 21 часот со свој загревачки сет.

По настапот во МКЦ , Фолтин ќе го промовираат материјалот и во клубот Стефано во Кичево на 22ри Декември, сабота. По настапот во Кичево ќе следат промоции и во други градови .

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode