gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Големиот јубилеј на најпопуларната српска рок група, 35 години успешна работа и објавувањето на 19-от студиски албум „ Узбуна“ на групата “Рибља Чорба „ се и повеќе од одлични поводи за голема концертна турнеја која ќе почне на 23 март оваа година во Комбанк Арена.

Во склоп на турнејата планирани се и концерти во големите градови во Србија, кај нас во Македонија, Црна Гора, Република Српска и Словенија како и турнеи по Австралија и Америка. За својот трет концерт во Арена Чорба подготвува изненадување а ќе има и многу гости ...

Погледенете го ова изненадуавње...

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode