gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Мажите и жените се создадени како спротивности. Тоа е причината зошто војната меѓу двата пола веќе со генерации не завршува. Сепак, мажите и жените не можат да живеат едни без други.

Но, понекогаш, очекувањето кои жените ги имаат од своите партнери може да ги направат работите тешки.

Нормално е сите ние да очекуваме одредени работи од врската или бракот, но очекувањата на жените околку мажите често е нереална. Во продолжение погледнете неколку од нив ...

1. Тој ќе ми помогне во кујната, дури и кога јас нема да му кажам ништо.

Проблемот е во тоа што мажите никогаш нема да направат ништо, ако вие не им кажете. А помагањето во кујната е тешка задача за нив. Затоа, побарајте од него ако ви треба негова помош, и сигурно ќе ви помогнат.

2. Тоа ќе ми дозволи да го возам неговиот автомобил.

Тој нема да Ви дозволи да го возите неговиот автомобил, освен ако тој има срцев удар, и вие сте единствената личност која треба да го однесе во болница.

3. Тој ќе застане покрај мене, а не покрај неговата мајка.

Не очекувајте дека мажот лесно ќе и противречи на неговата мајка. Може ќе се согласувам со Вас, но генерално ќе и попушта на неговата мајка.

4. Тој ќе биде романтичен, дури и пет години подоцна.

Тој може да има дури и заборавено како да го напише зборот романтика, откако сте во долга врска или брак. Но, наместо да го критикувате, обидете се вие да ја одржите романтиката.

5. Тој никогаш нема да погледне во други девојки.

Ако тој никогаш не гледа во други девојки тогаш тој веројатно не е хетеросексуалец. Во ред е понекогаш да погледне во други девојки, се додека не прави некои други чекори.

6. Тој ќе ми каже сè.

Не, нема. Исто како што постојат некои работи што вие нема да му ги кажете, па затоа и тој има некои тајни кои никогаш нема да ги сподели со вас.

7. Ќе престане да излегува со пријателите.

Тој секогаш ќе излегува со своите пријатели, а ако се обидете да го спречите, тогаш тој тајно ќе се гледа со нив. Неговите пријатели се важни за него, исто како и вашите за Вас.

8. Тој секој ден ќе доаѓа по мене на работа.

Како што поминувате време заедно, така ќе мора да поминувате и време одвоено. Не можете да очекувате дека секој ден ќе доаѓа на работа по вас.

9. Тој ќе знае кога ми треба нов подарок.

Тој веројатно дури и ќе заборави на важни датуми како на пример вашата годишнина. Мажите не се добри со работи како датуми и емоции. Значи, кога сакате нешто, само кажете му.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box