gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Не можете мажот кој Ви се допаѓа да го натерате да се заљуби во Вас, без негова волја, но ние Ви откривме неколку совети за тоа како да се обидете да флертувате со него за тој да се заљуби во Вас.

На почетокот на врската не смеете да бидете недостапна. Комуницирајте со него и обидете се да поминувате што повеќе време заедно.

После тоа одеднаш исчезнете и оставете го нека помисли дека не може да Ве има. Во тој момент, тој ќе сфати колку сте вредни и ќе почне да се труди околу Вас.

Направет нешто убаво за него. Тој ќе Ве запамти како нежна, внимателна и интересна личност.

Додека зборувате со него, секогаш гледајте го во очи. На овој начин можете да го измамите неговиот мозок и тој ќе мисли дека е заљубен во Вас.

Кога сте со него во соба, никогаш немојте да ги разгледувате работите околу. Покажете му дека се грижите за него повеќе од другите, и од останатите работи кои се во собата.

Никогаш на почетокот не разговарајте со него за работите што ве оптоваруваат. Обидете се да зборувате за работите што ги  сакате, бидејќи на тој начин Вашето лице ќе изгледа различно во неговите очи, тој ќе види светлина која ќе го натера да се заљуби во вас.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box