gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Четири игри на сите им се познати:

Игра на чекање
Не постои жена на оваа планета која не ја усовршила играта во која доцни и така го присилува мажот бесконечно да ја чека. Најчесто жените тоа не го прават намерно, туку се предомислуваат околу гардеробата или чевлите во последен момент.

Игра „мамец“
Играта „мамец“ е вообичаена кај повеќето жени кои се во 20-те или 30-те. Жените често ги прашуваат своите мажи дали изгледатт дебело во одреден фустан, а со ниту еден одговор не се задоволни.

Игра на недопирлива девојка
Ова е уште една игра која секоја жена ја игра на почетокот на врската, без разлика на годините. Жената тоа го прави да го „спушти мажот на земја“, да се почувствува важна или да дознае дали е вреден за нејзиното внимание. 

Игра во која жените глумат дека не знаат нешто да направат
Повеќето жени знаат да завршат некоја работа, но сепак бараат од мажот тоа да го направи за нив правејќи се дека не знаат како. Тоа се отприлика игрите со кои жените се служат да го добијат од мажите она што го сакаат.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box