gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Во зависност од тоа како ефект сакате да произведете еве неколку совети која мирисна нота да изберете:

Парфемирајте се 12 минути пред излегување како кожата би го впила мирисот. 

Ако сакате да мирисате женствено – изберете цветни ноти. Сите цветни мириси се поврзуваат со женственост и романтика.

За моменти во кои се чувствувате како вистинска заводничка, тука се мирисите преполни со опојни зачини и мошуси. Оставаат трага на мистерија и егзотика на вашата кожа. 

Кога сакате да бидете нежна и слатка девојка, бирајте слатки мириси. Студиите покажуваат дека слатките мириси имаат неверојатна моќ да го возбудат мажот.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box