gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Ако не сте сигурна дали Вашето момче е едно од нив, ова се знаците кои упатуваат на тоа дека само тој си е важен:

1. Не слуша
Не го интересира што имате да му кажете, па тоа ќе Ви го покаже така што воопшто нема да обрнува внимание на Вас.

2. Зборува само за себе
Себичниот маж во повеќето разговори ќе сака да зборува само и исклучиво за себе. Други работи не го интересираат, тој е најважен во целата приказна, а не е реткост Вие за него да знаете баш сè, а тој за Вас речиси ништо.

3. Доцни
Еднаш или два пати е во ред, но ако секогаш мора да го чекате 15 минути, значи дека се обидува да излезе многу важен. Мажот кој дозволува да го чекате е неодговорен, а на себе ќе мисли во секоја ситуација во која ќе се најдете.

4. Го правите она што само тој го сака
Во врска треба да постои компромис, а ако го правите она што само тој го сака и истовремено го запоставувате она што Вие го сакате, со време врската се претвора во своевидна диктатура. 

5. Сексот е само негово задоволство
Вистинскиот маж ќе се почувствува прилично лошо ако дознае дека не ја задоволил жената во кревет, а на оној себичниот воопшто тоа не му е важно. Себичните мажи имаат една цел: да се задоволат себе си, а потоа сосема им е сеедно што Вие чувствувате. 

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box