gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Понекогаш толку многу се трудиме околу некои мажи и се обидуваме на сите можни начини да го заведеме и да го задржиме.

Сепак, само мали работи се доволни за да го заведете, а тие се:

 1. Бидете сигурни во себе и правете се важни.

 2. Прифатете го таков како што е и не се обидувајте да го промените.

 3. Бидете добри.

 4. Бидете директни и покажете му дека знаете да бидете и дива.

 5. Направете му вечера. Без разлика на тоа со каков вкус ќе биде тој веќе ќе биде освоен и нема ни да примети.

 6 Не бидете љубоморни.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box