gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Сигурно секогаш се прашувате колку време е потребно за на вашиот дечко да му се допаднете и да ве засака, но никогаш не сте биле во можност да откриете.

Во продолжение на прилогот може да прочитате колку време е потребно за некои работи.

 1. Потребни се 7 секунди за еден маж физички да го предизвикате.

 2. На жените им се потребни 4 минути за да можат на некој да кажат дека некој маж им се допаѓа.

 3. Потребни се 20 минути за еден дечко да ви каже дали сака да ве види повторно или не.

 4. Потребен е 1 ден да ви се јави ако тој навистина го мислел она што ви го кажал.

 5. Во просек се потребни 97 дена за да ви кажа дека ве сака.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box