gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

На состанок со нов дечко дефинитивно сакате да оставите незаборавен впечаток.

Еве како да го постигнете тоа ...

Освоите го со говорот на телото

Обидете се со овие суптилни, заводлива маневри кои докажано ќе го разбудат неговиот интерес: кога во разговорот сакате нешто да нагласите допрете го за раката или коленото, задржувајќи го и гледајќи го право в очи, за да оставите впечаток на оној вид на самодоверба на која мажите не може да одолеат. Потоа повторно погледнете го од горе до долу и насмевнете се, за да знае дека тоа што сте го виделе ви се допаднало.

Зборувајте со страст

Кога ќе ве праша што правите во животот, изберете тема која ве исполнува со ентузијазам, на пример, зборувајте за лекциите по гитара што ги земате или каде планирате да го поминете одморот. Додека зборувате за нешто што ве возбудува веднаш ви се менуваат тонот и бојата на гласот, изразувајќи ја страста која ја чувствувате за тоа што го зборувате - и тоа сигурно ќе го заинтригира.

Поиграјте со неговата имагинација

Спомнете му дека сте спонтана, што мажите во принцип ја сакаат таа карактеристика. Друг трик: Допрете се за рамениците, како да ги масирате напнатите мускули. Тој ќе го забележи тоа како сензуален допир, и ќе почне да размислува за вас во таа светлина.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box