gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Ако не сте сигурни дека дечкото кој Ви се допаѓа ќе Ви се јави после состанокот, на Вас е да го поттикнете и да го наведете на тоа со помош на нашите неколку совети.

 - Бидете самоуверени и весели. Весели и духовити сигурно ќе го привлечете неговото внимание толку многу што ќе посака да се видите повторно.

 - Поделете му некој комплимент. Не треба да претерувате. Доволно е да го пофалите колку убаво се облекол или дека има убава насмевка. Ако тој ви подели комплимент или ја плати вечерата треба да му се заблагодарите, затоа што тој тоа ќе го цени.

 - Секој маж сака да освојува, и затоа оставете го него, нека го направи првиот потег. Се разбира, мора да му дадете знак дека ви се допаѓа, но не веднаш да ги откриете сите карти.

 - Бидете пријателски расположени кон него и никогаш не осудувајте го. На овој начин ќе направите да биде лесно за него да Ви се јави и да Ве повика на друг состанок.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box