gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Одсекогаш постоеле различни теории за објаснување на концептот на сексуалноста и привлечноста меѓу мажите и жените, и сега проследена е и конечната мини листа на барања.

Кои се критериумите за совршени жени од машка перспектива?

Во истражувањето се вклучени мажи постари од 20 години, фокусот бил на прашање да се објаснат кои карактеристики треба да ги поседува совршената жена, односно нивната идна сопруга.

Овие се одговорите, кои се покажале дека се најчести.

 - Да сака спорт и акциони филмови, кои со задоволство ќе ги следат на малите екрани.

 - Искреноста

 - Да може да го следи моето темпо, да биде спонтана и малку блесава

 - Да ​​биде добра домаќинка и мајка

 - Да ме поддржува

 - Да ​​биде успешна и амбициозна

 - Да ​​биде љубовница, но исто така и мој најдобар пријател. Соединение на доверба и страст е многу важно.

 - Да изгледа привлечно

Како на Вас ви се чини оваа листа на критериуми?

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box