gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Без разлика на тоа колку сте заљубени еден во друг никогаш не можете да знаете дали сте совршени еден за друг.

Во овој прилог, прочитајте ги знаците кои ќе ви овозможат да откриете дали сте совршени еден за друг:

1 Му откривате работи кои на никој не му ги кажувате и никогаш не сте ги кажале.

2 Му дозволувате да ве види и кога сте слаби и кога плачете.

3 Го почитувате.

4 Имате желба да го запознаете со своите родители.

5 Можете да се замислите во иднина со него.

6 Не се плашите да го кажете своето мислење, дури и ако тоа е различно од неговото.

7 Се смеете кога сте заедно.

8 Неверојатно ве привлекува.

9 Кога молчите, и сте до него, не се чувствувате непријатно.

10 Убаво ви е кога сте заедно.

11 Сакате да бидете со него, но не ги заборавате луѓето околу вас.

12 Не сте премногу љубоморни.

13 Се согласувате на компромис.

14 Со него сте подобра личност.

15 Тој ве разбира, без разлика што е во прашање

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box