gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Совршенство нема, ама ако треба да си замислуваме идеалниот маж би требало да има британска смисла за хумор, германска умешност за пари, италијанска смисла за мода и француска љубезност, покажа истражувањето на страницата за запознавање Match.com.

Идеален маж е всушност спој на најдобрите особини кои ги имаат некои националности во Европа, па така тоа е спој на германскиот актер, Михаел Фашбандер, француска ѕвезда Гаспар Улиел и британскиот фудбалер, Дејвид Бекам.

Исто така, истражуањето покажа дека жените покрај себе би имале партнер кој танцува како што тоа го прави Шпанецот и се грижи за неговото здравје како Швеѓанин.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box