gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Владо Георгиев реши рекламите за својот концерт да ги направи на духовит, интересен и оригинален начин. Концертот е најавен за 16 мај во Комбанк Арена во Белград...

Еве каква кампања водеше Владо за неговиот концерт

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode