gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Можеби самите си го саботирате својот љубовен живот и непотребно се вовлекувате во конфликти. Ова се трите нешта кои никогаш не донеле добро, во ниту една врска, па затоа престанете да ги правите веднаш.

- Мислите дека се знаете

Да поправите некого кога навистина не е во право е една работа, но секогаш да го изнесувате своето мислење и начини на кои треба да се прави нешто е потполно друга работа( која треба да престанете да ја правите веднаш)

- Не комуницирате

Задржувањето некои нешта само за вас, ве оддалечува еден од друг. Ако се што ви пречи го држите се во себе, само и наштетувате на својата врска, подобро е отворено да разговарате.

- Себе си секогаш се ставате на прво место

Секоја врска е рамнотежа помеѓу давање и земање, а доколку се се врти околу вас ќе стане невозможно да се биде во врска со вас.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box