gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Според најновите истражувања една од најчестите машки фантазии е секс во тројка, затоа што тоа е нешто што неможат лесно да го имаат.

Идејата во која две жени го задоволуваат само него е сценарио кое е многу привлечно за мажите.  На второ место се наоѓаат фантазии со постари жени, како и анален секс.

Меѓутоа, интересно е дека истржувањето покажува дека повеќето мажи сепак не би се снашле во такви ситуации дури и кога фантазиите би им се оствариле.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box