gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Мажите кои се сомневаат на неверство често се прашуваат дали е поголема веројатноста жената /девојката да ги изневерува со познаници или со потполно непознати лица – вели психологот Дон – Давид Лустерман.

Оние кои изневеруваат често настојуваат да останат во истата друштвена мрежа од практични причини и поради блискост а понекогаш и поради мрзеливост. 

Така што жените често имаат некој свој тип на личност која им се допаѓа, па тоа сугерира дека личноста со која ќе ве изневерува може да ги има истите особини како и вие.

И додека порано се претпоставуваше дека најголеми шанси да дојде до неверство е во соседството или на работа, денеска треба да се земе во предвид дека интернетот стана ново виртуелно семејство – тврди психологот Дон – Давид Лустерман.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box