gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Доколку планирате да купувате чевли, обидете се да испланирате тоа да го направите попладне.

- Нашите нозе обично во текот на денот отекуваат, објасни Клаудија Шулц од Сојузната задруга на германската индустрија за кожа и обувки.

Не е важно ако денот е топол или нозете ви се отечени наутро, но во секој случај, купувајте чевли после пладне, најверојатно тие најдобро ќе ви одговараат на нозете.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box