gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Оливија Палермо е олицетворение на современата модна икона.Таа можеби има доволно пари никогаш да не облече исти чевли два пати, но кога ќе пронајде идеален модел, таа ги носи со сите комбинации. Тоа го покажа во текот на претходните неколку дена, кога по улиците во Њујорк прошета неколку совршени комбинации, со омилените сандали.

Еве ги комбинациите

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box