gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Од најобични плетени модели, до сосема луди парчиња облека, или модни додатоци како шал и слично, оваа есен плетените парчиња многу ќе ги гледаме низ излозите, меѓутоа и ќе се носат.

Плетените работи ќе можете да ги носите секаде, од излегување до канцеларија.

Меѓутоа една работа е важна да се запомни, немојте плетената облека да ја носите слоевито, како порано.

Едно парче плетено е доволно. И секако, како времето ќе поминува, а зимата ќе се приближува, плетеното ќе станува се подебело и потопло.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box