gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Многу жени преферираат туш, но речиси никогаш не носат.

Точно е дека нанесување на туш не е најлесна и наједноставна работа, но со вистински совети и малку пракса лесно ќе може да го нанесете тушот и да го носите совршено.

Ние Ви откриваме како.

- Во почетокот можеби најдобро е да вежбате со црно моливче или тенка четка што ќе ја натопите во тушот.

- Почнете од средината на окото кон надворешниот раб. На овој начин ќе избегнете премногу дебела линија на почетокот на очните капаци.

- За очите да не изгледаат тажно, се препорачува линијата да не ја следи строго линијата на очните капаци. Линија повлечете на надворешниот дел на веѓите.

- За линијата да биде јасна и прецизна, четката секогаш држете ја хоризонтално.

- Кога ќе завршите со главната линија, внимателно пополнете ги празните места.

- Грешките не се обидувајте да ги поправите со беби стапче или влажно марамче, бидејќи ќе направите вистинска збрка.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box