gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Доколку имате чувствителна кожа немојте да користете премногу производи.

Таа реално и не бара премногу нега затоа што повеќето производи повеќе и штетат отколку што и користат.

Посебно е добро да избегнувате производи кои содржат остри, синтетички состојки.

Подобро побарајте производи на природна база.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box